14. 05. 2013.

jabukovo sirce dijeta

jabukovo sirce dijeta


Najjednostavnije i najlakse objasnjenje ove dijete bi glasilo da pre svakog obroka uzmete kasiku,dve jabukovohg sirceta.
Kako je jabukovo sirce dokazano vrlo delotvorno za ubrzanje metabolizma otud i potreba za njim kod dijeta za mrsavljenje i raznih drugih programa za skidanje kiograma.
Jabukovo sirce se koristilo jos od davnina ,u starim spisima se spominje da su ga stari rimljani pili neposredno pre bitke,kako bi dobili dodatnu energiju..
Takodje u starom veku korisceno je za previjanje rana i bolju cirkulaciju..
Savremena nauka je takodje otkrila da jabukovo sirce poprilicno smanjuje apetit kod osoba koje ga konzumiraju,tako da vec uzimanje 2 kasike jabukovog sirceta pre obroka pojacava osecaj sitosti.
Otkriveno je da uz pomoc njega telo znatno bolje metabolise ugljene hidrate,sto je presudno za topljenje sala i gomilanje novih naslaga istog.
Jabukovo sirce je dokazano delotvorno i kod secerne bolesti (dijabetes tip 2) i to tako sto su oboleli nakon konzumiranja 2 kasike jabukovog sirceta imali znacajno smanjenu insulinsku zavisnost i takodje su izvestili o bitnom povecanju energije tokom ove studije.
jabukovo sirce dijeta

















Manje doze od 2 kasike (30 ml) dnevno nisu davale isti efekat na sve ispitanike.
Jabukovo sirce dijeta
iako postoji u obliku tableta ,nasa je preporuka da ga uzimate u prirodnom obliku,samo u slucaju da vam ukus sirceta nikako ne odgovara predjite na tablete.
NAPOMENA:moze doci do odredjenih nuspojava tj nezeljenih dejstava usled konzumacije jabukovog sirceta a to su:nadrazaj jednjaka,zapaljenje sluznice zeludca,ostecenja bubrega,osteoporoza kostiju i zuba.
Najveci broj nezeljenih dejstava dolazi usled konzumacije nerazredjenog jabukovog sirceta..
PREPORUKA,vase doze razredite u casi vode da biste predupredili probleme sa mekim tkivia i sl..
Ukoliko se javi neki od problema obratite se obavezno vasem lekaru.
dijeta sa jabukovim sircetom u praksi
naicicete na mnoge protivnike kod ovog metoda mrsavljenja,pre svega cesto cete cuti da je u pitanju placebo efekat i da vam je sve to sto cinite uzalud..
Opet isti ti zagovornici ove teorije prihvataju da jabukovo sirce pruza osecaj sitosti i smanjuje apetit.
Nasa preporuka je da kad krenete sa dijetom obavezno kombinujete sa fizickim aktivnostima,kao sto su:dugo pesacenje,lagane vezbe,voznja bicikla,trcanje i sl..
Na taj nacin ce jabukovo sirce dijeta biti itekako delotvorna i vi ste na dobrom putu da smrsate.
Obavezno procitajte i tekst jabukovo sirce kao lek

jabukovo sirce dijeta